Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 878 kJ / 3 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,79 g |
Tuky | 251,08 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 407 mg |
Sodík | 962 mg |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 309,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všetky suroviny na cesto dáme do DP (najprv tekuté a potom sypké) na program cesto.
Po vykysnuti vyvaľkáme cesto. Krok 2: Začneme vykrajovať kolieska rovnaký počet plných koliesok a takisto kolieska kde potom vykrojíme stred kolieska . Krok 3: Kolieska potrieme rozšlahaným vajíčkom a na každé plné koliesko položíme dalšie koliesko kde je už stred vykrojený , aj vrch potrieme s vajíčkom Krok 4: V rúre upečieme a necháme vychladnúť. Krok 5: Medzitým vymiešame suroviny na krém a plníme pagáče.
Po vykysnuti vyvaľkáme cesto. Krok 2: Začneme vykrajovať kolieska rovnaký počet plných koliesok a takisto kolieska kde potom vykrojíme stred kolieska . Krok 3: Kolieska potrieme rozšlahaným vajíčkom a na každé plné koliesko položíme dalšie koliesko kde je už stred vykrojený , aj vrch potrieme s vajíčkom Krok 4: V rúre upečieme a necháme vychladnúť. Krok 5: Medzitým vymiešame suroviny na krém a plníme pagáče.
Zveřejněno 4. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pagáče se smetanovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6MR
Moje poznámka
Pagáče se smetanovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6MR
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 16 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 33 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 14 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 14 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 16 hodinami
Tématické fráze:
pogáčky,
pagáče,
sýrovo smetanévé pagáčky,
plněné pagáče,
jablkove pagace,
borůvkový pagáče,
pagáče recept,
co jsou pagáče,
pagáče - recepty,
pečené houstičky s vanilkovým krémem,
pagace z luciny,
smetanový krém,
moravský pagáč,
pagace k fazole,
pagáče se špenátem,
presné pagáče,
pagace plnene
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí,
tuk hera,
mléko,
smetana zakysaná,
vejce,
šťáva citronová,
máslo,
sýr tavený,
smetana zakysaná,
sýr
Komentáře (23)