Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 198 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,70 g |
Tuky | 29,90 g |
Vláknina | 50,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 910 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 150,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselica z Korytné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L05W
Moje poznámka
Kyselica z Korytné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L05W
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 13 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 4 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 8 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 9 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 10 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 10 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 10 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Tématické fráze:
kyselica s fazolemi,
fazolova kyselica,
slovenská kyselica recept,
kyselica,
štědrovečerní kyselica,
kyselica s fazolí,
postní kyselica,
fazolová kyselice,
štědrovečerní kyselice,
štědrovečerní polévka,
kyselica fazole,
kyselica z fazolí,
kyselice s fazolí,
slovácká kyselica,
bramborova kyselice se smetanou,
moravská kyselica,
slovenska stědrovečerní polévka recept,
cervena kyselica,
kyselica s fazolírecept,
tradiční valašská kyselica
Suroviny:
fazole,
zelí sterilované,
houby václavky,
bobkový list,
sůl,
smetana 12%,
máslo,
mouka hladká,
česnek
Komentáře (8)