Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADK1
Moje poznámka
Houbová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADK1
Nejnovější recepty
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 2 minutami
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 3 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 3 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 8 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závitky z mletého masa, plněné uzeninou, syrečkem a paprikou
Alena445 před 15 minutami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 2 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 4 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 5 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 5 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 6 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 7 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 8 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 17 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 18 hodinami
Tématické fráze:
houbova polivka,
hřib kovář recept,
hřib kovář recepty,
hříbový guláš,
houbová polívka recept,
recepty hřib kovář,
gulasovka s houbami,
recept na houbovou polivku,
šumavská houbová polévka,
hribova polivka,
hřib kovář,
polívka houbová,
hriby recepty,
recepty houbová polívka,
houba kovář recept,
hribovy gulas recept,
hřib kovář vaření,
hřiboví guláš,
polévka z hříbu,
hřib kovář-recepty
Suroviny:
houby lesní,
cibule,
brambory,
olej,
kmín celý,
sůl,
pepř,
paprika sušená uzená,
mouka,
masox
Komentáře (11)