Jehněčí na česneku a bylinkách se zapečeným bramborovým pyré
Jehněčí pečeně v bylinkách s vinnou omáčkou a bramborovým pyré uspokojí i velmi náročné hosty, ale zvládnout se dá snadno. Podstatné jsou kvalitní suroviny! K dokonalosti podávejte s červeným vínem.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 149 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,76 g |
Tuky | 301,03 g |
Vláknina | 15,74 g |
Cholesterol | 858 mg |
Sodík | 5,60 g |
Sůl | 13,84 g |
Sacharidy | 44,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na česneku a bylinkách se zapečeným bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w22g
Moje poznámka
Jehněčí na česneku a bylinkách se zapečeným bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w22g
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 19 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 4 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 4 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 11 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 13 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 17 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 18 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 18 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 19 hodinami
Tématické fráze:
jehnecí pecene,
jehnecí pecene,
naložené jehněčí,
jak naložit jehněčí maso,
jehněčí hřbet na česneku,
jak nalozit jehneci,
naložení jehněčího masa,
naložené jehněčí maso,
naložené jehněčí maso recept,
skopový hřbet recept,
pečené jehněčí na víně,
bylinky na jehněčí maso,
jehněčí na česneku,
nakladaný jehněčí hřbet,
naloženi jehneci kyty,
nakladane jehneci,
jak naložit skopové maso,
jak naložit jehneci kytu,
jehněčí plec na česneku,
jehněčí hřbet na rozmarýnu
Suroviny:
maso jehněčí,
kotleta jehněčí,
rozmarýn,
koření nové koření,
slanina gazdovská,
bobkový list,
cibule červená,
česnek,
vývar hovězí,
víno červené,
sůl
Komentáře (13)