Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius v zelenině

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 490 kJ /
1 790 kcal
Bílkoviny155,56 g
Tuky50,95 g
Vláknina124,74 g
Cholesterol 305 mg
Sodík 2,91 g
Sůl6,40 g
Sacharidy127,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety osušíme, lehce osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a necháme chvíli odpočinout. Krok 2: Mezitím si nakrájíme všechnu zeleninu.Žampiony na širší plátky, řapíky celeru, cibuli a česnek na tenké půlkolečka a obě papriky na drobné kostičky. Krok 3: Do větší pánve si dáme rozehřát máslo na které vložíme odpočaté filety a necháme prudce po obou stranách zatáhnout. Krok 4: Přidáme pokrájenou zeleninu, chilli omáčku, podlijeme 1dl horké vody a pod poklicí na mírném plameni dusíme 15minut. Krok 5: Poté poklici odstraníme, puštěnou šťávu na silnějším plameni zredukujeme na námi požadovanou hustotu a dle potřeby přisolíme.
Podáváme s vařenými bramborami, posypané čerstvou petrželkou.

Zveřejněno 14. 6. 2012

Poznámka autorky Anna Kocikova

Chtěli jsme jíst také jednou "zdravě":-)ale nějak mi nesedí ta chuť pangase.Sice jsme si pochutnali, ale příště zvolím jiný druh rybičky,kde je cítit ta rybina(nejraději máme filety ze štikozubce).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius v zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZvX8

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius v zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZvX8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Už když jsem četla recept jsem si říkala, že to musí být dobré. Manžel řekl - moc dobré :-) a navíc barevně to nemělo chybu. Pochvala největší, my doma říkáme …. ráj v hubě. :yes::yes::-K

Svirova: Děkuji za hezký komentář:-KPotěšil mě a jsem ráda,že jídlo chutnalo:-8

Všem moc děkuji za hezké a kladné komentáře:-K:-)

moc pěkná rybka:yes::yes:+11

no skvělééé:yes::-D

Anna Kocikova: Pěkný receptík:yes:+

maris: melta nebo černá mletá káva v sáčku levnější.. mám ji vždy stranou, přímo tím tu rybku posypeš a za cca 10-15 minut minut zase kávu nebo meltu omyješ a ryba zůstane bez rybího pachu:-K

varilamyskakasicku: co myslíš tou kávovinou ;-)? Např. Meltu ?

Moc hezký žravý recpetík pangasia:yes::yes:, už jsem zde myslím psala, že když se koupí jen chlazené filety,ne hluboko zamražené, potom je pangasius moc chutná ryba, měla jsem ji na Vánoce a byla moc výborná, ale teď jsem někde četla ty "rady od kuchařů"-když některá ryba je cítit pořád a hodně rybinou,tak se má trochu posypat kávovinou, pak vymýt a není cítit a je i pak moc dobrá.Tak už jsem to vyzkoušela a je to pravda:-K;-):yes:

:-KAničko,fotky jsou to parádní,vypadá to luxusně.Já sice pangase nemusím, ale i jiná ryba v této úpravě bude jistě báječná:yes::yes::yes::yes:

Anna Kocikova:Aničko, to víš pangas:-(já ho už vůbec nekupuji, nějak mi chutí vůbec nesedí a je takovej jalovej, pokud ho něčím nepřebiješ, ale nemá tu klasickou rybí chuť. Tak jak si ho udělala ty, tak v té zelenině se paqngas docela vytratí a vyjde to na dobrý obídek, Udělej to příště z jiné ryby a bude to skvost;-):-p Dávám 7.bod k jiné rybě:yes::-D

Rybku já rád, k smrti rád;-):yes::yes:
krásný recept i fotka +5

Za hezké komentíky děkuji:-K:-)
Jani,víš,že já,když už u toho sporáku musím"čučrlíkovat"tak ten postup už zrovna nafotím(poku mám nabitý foťák),ať je to přehlednější hlavně pro Ty,jako jsem já:-)):-))Mě taky víc řeknou fotky-krok za krokem,než krásné fotky hotového jídla x krát.

Mňááám :-p:yes:

Mně pangas taky nevadí a dělám ho taky hlavně na zelenině, je moc dobrý:-p:yes::yes:

:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
pangasius na zelenině, pangas na zelenině, pangacius jíst nebo ne, recepty pangasius na zelenině, pangasius recepty, pangas recepty, pangacius na zelenině, filety na zelenině, pangas recept, recept na pangase na zelenině, panganius na zelenine, pangas zelenina, pangasius na zelenině recepty, recept na panganius se zeleninou, pangas se zeleninou, pangasius recept, pangasius recepty na zelenine, recepty z pangase, cejn na zelenině, pangasius

Suroviny:
pangasius, máslo, žampióny, česnek, cibule červená, celer, omáčka sladká, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, petrželka zelená

Přidat fotografie receptu