Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí játra na kukuřici a fazolích

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 204 kJ /
2 200 kcal
Bílkoviny63,68 g
Tuky91,77 g
Vláknina47,80 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 816 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy257,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vopred namočenú fazuľu uvaríme. Krok 2: Narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme uvarenú fazuľu, kukuricu, zalejeme omáčkou, pridáme podľa potreby trocha vody a krátko (asi 10 min) povaríme. Krok 3: Na masle z oboch strán orestujeme na plátky narezanú pečeň. Na tanier dáme fazuľovo – kukuricovú omáčku, obložíme plátkami pečene. Podávame s cestovinami.

Zveřejněno 17. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí játra na kukuřici a fazolích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kBjK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí játra na kukuřici a fazolích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kBjK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Já druhý!!! Játra-k tomu jehněčí...to musí být super:-p

Játra a švestková:yes::yes:
Mám tu čest dát první bod:-)

Tématické fráze:
jehněčí játra jako minutka, jehněčí játra na cibulce, játra z jehněte, jehneči, játra a fazole, domácí paštika z jehněčích jater, omáčka z jehněčích jater, recepty z jehněčích jater, jehněčí játra na slanině, ja připravit vnitřnosti z jehněte, recepty jatra z jehnete, jehněčí játrovka recept, lák na jehněčí, jehněčí játrová paštika recept, jehněčí recept, jehneci jatra na kari, fazole játra, jehněčí játra na přírodno, fazole a jatra, jak upravit kukuřici?

Suroviny:
játra, cibule, fazole, kukuřice, omáčka švestková, olej, máslo

Přidat fotografie receptu