Jahodové carpaccio
Lehké, svěží a vizuálně působivé. Jahodové carpaccio je dezert, který v sobě spojuje jednoduchost s elegancí. Tenké plátky jahod doplněné kapkou balsamica, čokoládou, mátou, nebo šlehačkou, tvoří dokonalou tečku za každým dobrým jídlem.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Nejnovější recepty
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 18 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 18 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
Subovi před 10 minutami
Masové kuličky po švédsku
Anetus před 56 minutami
Vylepšená česnečka
MilosCz před 1 hodinou
Zapečené brambory s cuketou a smetanou
jitkamore před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
DvorMar před 5 hodinami
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Fitulka před 5 hodinami
Vajíčkový salát
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
jahodové carpacio,
jahodová redukce,
jahodové carpacho,
medové glazé,
glazé,
jahodové plátky,
jahodové plátky recept,
jahodove carpacio recept,
ovocne carpaccio,
carpaccio,
recept carpaccio,
carpaccio recepty,
carpatio,
recept jahodové plátky,
jahodové carpatio,
jak udělat balzamikovou redukci,
jahodove glaze,
sladkokysele glazé,
jahodove scarpacio,
carpacio jahodové
Suroviny:
jahody,
krém balsamico,
čokoláda tmavá,
zmrzlina,
smetana ke šlehání
Komentáře (24)
rebeka:Já jsem o něm četla v knížce a trochu jsem se pídila na netu. Dala jsem to dohromady podle aktuálního stavu ledničky, učitě by se hodila nějaká bylinka - bazalka nebo meduňka, ale čerstvé mám jen na chalupě
vypadá to doost dobře