Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelná polévka s těstovinou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marta Marta

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle (oleji) osmahneme nasekaný česnek a nakrájené zelí, zalijeme vývarem, povaříme, ochutíme. Krok 2: Zvlášť si uvaříme těstoviny. Do polévky můžeme přidat vyškvařenou slaninu.

Zveřejněno 23. 9. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelná polévka s těstovinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYLr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelná polévka s těstovinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYLr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

vybusna, ty dobře trápíš žlučníček :-)) , ale není jednoduché vzdát se gurmánských požitků, že? Já odmalinka nesmím příliš tučné a hlavně některé smažené pokrmy, co natáhnou příliš tuku (a tak bych si dala topinku nebo cuketový řízek :-S), můj žaludek to nemá ani trochu rád, ale zase si to vynahrazuju ve sladkém, je to bohužel na mně vidět :-(. Taky trošku koketuju se zdravou výživou, tak se trošku snažím šetřit i rodinku, ale taky hřešíme :-p

marta si moj clovek....a my doma robievame vlastne klobasy udene...to dostavam dokonca zlcnikovu koliku.
a v nedelu som varila sosovicovu polievku kyslu, cele jedno plato maloxu som spotrebovala. sme ubohe.

vybusna, tak to máme s pálením žáhy stejné, je to trápení ;-( , kromě mléka mi vadí snad všechno

u nas na slovensku som sa nestretla, aby sa varila kapusta (zeli) ako sladka cira polievka. aspon v tom kraji kde ja byvam. moze to byt zaujimave. v lete som varievala tzv. cervenu kapustovu. tam sa uvari kapusta na rezance a do vyvaru sa prida bujon a paradajkovy pretlak. jedavali sme ju studenu, pretoze bola osviezujuca. skoda, ze si musim odpustit podobne jedla, strasne ma trapi ta zaludocna kyselina, paradajkovy pretlak je pre moj zaludok ,ako cervena plachta na byka. Poprosim svokru, aby ju uvarila, aby som mohla ochutnat.

Tématické fráze:
francouzská polévka s těstovinami, těstovinová polévka, francouzská zelná polévka, recept na zelňačku bílou, zelí s těstovinami, francouzka zelna polevka, francouzka polevka s těstovinami, bílá zelná polévka, zelná polévka, selská zelna polévka, zelná polévka bílá, recept na těstovynovou polévku, zelná polévka s noky, polévka z letního zelí, zelne polevky, recepty polevky, zelená polévka s těstovinami, francouzská polévka zelná, francouzská polévka s těstovinami recept, zavarka do polevky zelnacky

Suroviny:
zelí bílé, máslo, česnek, bujon kuřecí, sůl, pepř mletý, hvězdičky zavářka do polévky

Přidat fotografie receptu