Candát na másle s bramborovým salátem a červenou řepou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 147 kJ / 1 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,35 g |
| Tuky | 115,90 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 351 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,36 g |
| Sacharidy | 73,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na másle s bramborovým salátem a červenou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2l8
Moje poznámka
Candát na másle s bramborovým salátem a červenou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2l8
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 13 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 16 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 2 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 3 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 3 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 3 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 4 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 6 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 6 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší recept na candáta,
jak připravit candáta,
příprava candáta,
candát recepty filety,
nejlepší recept na candát,
recept na přípravu candáta,
candát příprava,
nejlepsi recepty na candata,
recepty na přípravu candáta,
candát nejlepší recept,
candát na bylinkách recept,
candát na bylinkovém másle,
candat,
příprava candátu,
nejlepší candát,
grilovaný candát,
candát na másle,
candát recept nejlepší,
candát na bylinkách,
nejlepší recepty z candáta
Suroviny:
candát,
cibulka,
máslo bylinkové,
brambory,
slanina anglická,
cibulka jarní,
okurky sterilované,
rajče sušené,
hořčice,
majonéza,
sůl,
pepř,
řepa červená,
smetana zakysaná,
pažitka
Komentáře (11)