Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 531 kJ / 1 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,20 g |
Tuky | 67,01 g |
Vláknina | 18,10 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,54 g |
Sacharidy | 102,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák se sýrem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLBp
Moje poznámka
Zapečený květák se sýrem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLBp
Nejnovější recepty
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 2 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 13 hodinami
Jidášky
Přidáno před 13 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené medvědí brambory
trdlo před 48 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 1 hodinou
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 1 hodinou
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
JonasM před 1 hodinou
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 2 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 3 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 3 hodinami
Tématické fráze:
květák s mrkví,
zapečený květák,
květák s mrkví recepty,
zapečený květák se sýrem,
zapečený květák s bramborem a sýrem,
zapečený květák se špenátem,
zapečený tuřín,
zapeceny kvetak recept,
kvetak a mrkev,
zapečený květák recepty,
zapečený květák s bramborem,
kvetak mrkev recept,
zapekana mrkev,
recepty z jednoho hrnce brambory kvetak mrkev,
květák z jednoho hrnce,
zapékaný květák s mrkvi,
kvetak z mrkvi,
recepty z květáku,
zapečený květák s bramborem a mrkví,
zapečená květák
Suroviny:
brambory,
květák,
mrkev,
cibulka jarní,
cibule,
olej olivový,
vejce,
sýr,
sůl,
pepř
Komentáře (5)