Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Malinová dokonalost

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

rimanka

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 735 kJ /
4 717 kcal
Bílkoviny101,52 g
Tuky139,24 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 550 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy755,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce ušlehat s cukrem, přidat olej, mléko mouku a prdopeč. Upéct na vymazaném plechu. Krok 2: Mezitím ušlehat krém. Nejdříve vyšlehat šlehačku a pak do ní dát cukr a pomazánkové máslo a šlehat dál do polotuha. Krok 3: Nanést na vychladlou buchtu. Krok 4: Rozvařit maliny se lžící cukru a zchladlé cik cak pocákat na krém. Krok 5: Přemýšlela jsem, jak zpracovat menší množství malin a toto z toho vzniklo. Buchta měla obrovský úspěch a prý je dokonalost sama. Škoda, že maliny už nemáme.

Zveřejněno 23. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Malinová dokonalost

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YrPK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Malinová dokonalost

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YrPK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Dnes jsem zkusila ...s borůvkami.....maliny jsem neměla....moc dobrý recept....myslím, že se to dá dělat s jakýmkoliv ovocem...třeba jahody....broskve....borůvky....a určitě jsem ho nedělala naposledy.....vynikající krém...no prostě super.....:yes::yes::yes::yes::yes:

haolza: já bych vyšlehala pomazánkové máslo, cukr i šlehačku zároveň, dělala jsem tak " tiramisu po česku " a krém se krásně vyšlehal;-):-)

Nejdřív vyšlehám šlehačku a pak do ní dám cukr a pomazánkové máslo a šlehám dál, až je krém tužší. Nemusí se nic vmíchávat opatrně. Recept opravím.

haolza:bohužel to autorka neuvádí, ale já bych nejdříve vyšlehala šlehačku a pak opatrně vařečkou vmíchávala pom. máslo;-)

asi se ptám hloupě, ale ta pom. másla se šlehají s tekutou šlehačkou, nebo se do nich zamíchá ušlehaná smetana??? jinak to vypadá božsky

prdopeč je zkratka pro prášek do pečiva:-)

To zní dobře, akorát nevím co je to prdopeč :-//

:-p:-p:yes:

To musí být ale dobrota :-K

dik za recept,je to dobri!!!! :-8

:-O:-O mňáááám maliny ty já rád.... :-K:yes:

:-p:-*

:yes::-K:-*

Miliju maliny a všechno z nich. Vypadá to hodně jedle. Dávám první bodík.:-p:yes:

Tématické fráze:
malinová buchta, jak zpracovat maliny, malinová buchta s drobenkou, recept na malinovou buchtu, buchta z malin, buchta s malinami, co upéct z malin, malinové buchty, malinova šlehačka, recept malinová buchta, maliny buchta, co upéct s malinami, malinové recepty, buchta s malinovou šlehačka recept, buchta s malinami a šlehačkou, malinová krém, malinova buchta na plech, co upect z maliny, malinovábuchta, malinova slehacka recepty

Suroviny:
vejce, cukr, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, maliny, pomazánkové máslo, smetana ke šlehání, cukr moučkový

Přidat fotografie receptu