Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 764 kJ / 3 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,47 g |
Tuky | 71,76 g |
Vláknina | 78,68 g |
Cholesterol | 3,33 g |
Sodík | 11,04 g |
Sůl | 25,88 g |
Sacharidy | 381,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prejt z mletého masa a jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9GMx
Moje poznámka
Prejt z mletého masa a jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9GMx
Nejnovější recepty
Zapečené jitrnice na zelí
Přidáno před 3 hodinami
Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Jitrnice s vaječnými kroupami
Přidáno před 3 hodinami
Jelítko s nastavovanou kaší
Přidáno před 4 hodinami
Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Brokolicové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráky
Neregistrovaný před 1 minutou
Úplně obyčejný chléb
Neregistrovaný před 4 minutami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Neregistrovaný před 9 minutami
Šneky z listového těsta
Neregistrovaný před 13 minutami
Domácí kmínový chleba
Neregistrovaný před 16 minutami
Buchtičky se šodó
Neregistrovaný před 19 minutami
Domácí kečup
JanZZ před 19 minutami
Zapečené jitrnice na zelí
Neregistrovaný před 21 minutami
Jemná buchta z remosky
Neregistrovaný před 23 minutami
Pikantní česneková polévka
Neregistrovaný před 28 minutami
Tématické fráze:
mletá játra,
kuřecí prejt,
prejt z cukety,
jak dlouho se pece prejt,
mleté maso a játra,
kuřecí játra mleté maso,
mlété játra,
teplota pro pečeni prejtu,
játra v prejtu,
prejt příloha,
kuřecí játra do prejtu,
prejt z kuřecího,
jak zapict prejt,
prejt z kuřecích jater,
hodi se do prejtu misto krve rozemleta jatra,
recepty z mletých jater,
recepty z mletého masa,
příloha k prejtu,
pečení prejtu teplota,
mletá játra recept
Suroviny:
maso mleté mix,
játra kuřecí,
vejce,
rohlík,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
tymián,
koření čubrica,
koření oregáno,
majoránka,
strouhanka
Komentáře (9)