Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prejt z mletého masa a jater

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Radulinka6 Radulinka6

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 764 kJ /
3 290 kcal
Bílkoviny260,47 g
Tuky71,76 g
Vláknina78,68 g
Cholesterol 3,33 g
Sodík 11,04 g
Sůl25,88 g
Sacharidy381,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra rozmixujeme a dáme se všemi ingrediencemi do mísy. Pořádně prohněteme a dáme na 24 hodin uležet do lednice. Dáme zapéct na 20-25 min při teplotě 180°C.

Zveřejněno 24. 7. 2012

Poznámka autora Radulinka6

Příloha : Šťouchané brambory s okurkou nebo okurkovým salátem. Je to rychlovka a mňamka. Přeji dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Prejt z mletého masa a jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9GMx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Prejt z mletého masa a jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9GMx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Koukám, že autorka už k játrům připsala kg :-8, ale těch půl kila jater na půl kila mletého masa je strašně moc :-(:-(

spagetka: Ladi, prejt už jsem dělala - dala jsem 1/2 kg jater a bylo "přejátrováno" :-(. Příště jich dám jenom 200 g, prejt je jinak moc dobrý :-p:yes:

Já bych to sice prejtem nenazvala, ale to je jen název, líbí se mi to ;-):-p:yes:
jirholu: těch kuřecích jater asi může být těch půl kila, odpovídaj tomu i suroviny, ale autorka se ozve ;-)

Nevím, zda těch kuřecích jater je 1/2 kg, nebo polovina množství mletého masa :-/:-(... z popisu surovin to není úplně jasné :-O:yes:

To bude dobrota :-p:yes:

Radulinko, i já si myslím, stejně jako Drobek, že se to má dát na chvíli zapéct a ta fotka mi evokuje, že si to také zapekla.
Jinak je to bezvadný recept, za který máš 5.bod:yes:

:-8 Vypadá to krásně chutně, ale nemělo by se to ještě po odležení upéct? :-O
Malá chybička se vloudila, žejo. Každopádně bod přidávám.

Jejda, to bych taky nepohrdla..:-D:yes:

:-p:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
mletá játra, kuřecí prejt, prejt z cukety, jak dlouho se pece prejt, mleté maso a játra, kuřecí játra mleté maso, mlété játra, teplota pro pečeni prejtu, játra v prejtu, prejt příloha, kuřecí játra do prejtu, prejt z kuřecího, jak zapict prejt, prejt z kuřecích jater, hodi se do prejtu misto krve rozemleta jatra, recepty z mletých jater, recepty z mletého masa, příloha k prejtu, pečení prejtu teplota, mletá játra recept

Suroviny:
maso mleté mix, játra kuřecí, vejce, rohlík, cibule, česnek, sůl, pepř, kmín celý, tymián, koření čubrica, koření oregáno, majoránka, strouhanka

Přidat fotografie receptu