Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 764 kJ / 3 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,47 g |
Tuky | 71,76 g |
Vláknina | 78,68 g |
Cholesterol | 3,33 g |
Sodík | 11,04 g |
Sůl | 25,88 g |
Sacharidy | 381,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prejt z mletého masa a jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9GMx
Moje poznámka
Prejt z mletého masa a jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9GMx
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 9 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 9 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 9 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 9 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 9 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 10 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 10 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 11 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 12 hodinami
Tématické fráze:
mletá játra,
kuřecí prejt,
prejt z cukety,
jak dlouho se pece prejt,
mleté maso a játra,
kuřecí játra mleté maso,
mlété játra,
teplota pro pečeni prejtu,
játra v prejtu,
prejt příloha,
kuřecí játra do prejtu,
prejt z kuřecího,
jak zapict prejt,
prejt z kuřecích jater,
hodi se do prejtu misto krve rozemleta jatra,
recepty z mletých jater,
recepty z mletého masa,
příloha k prejtu,
pečení prejtu teplota,
mletá játra recept
Suroviny:
maso mleté mix,
játra kuřecí,
vejce,
rohlík,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
tymián,
koření čubrica,
koření oregáno,
majoránka,
strouhanka
Komentáře (9)