Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 414 kJ / 3 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,88 g |
Tuky | 104,84 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 542,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, cukr a kypřící prášek spolu smícháme a rozdělíme na polovinu. První polovinu směsi vysypeme na plech. Smícháme tvaroh, rozinky a cukr, vysypeme na první polovinu mouky a zalijeme kysanou smetanou.
Krok 2: Vysypeme druhou část směsi. Vejce rozmícháme s vanilkou, rozehřátým máslem a mlékem a pomalu nalijeme na směs. Pečeme při 170°C asi 35 minut.
Zveřejněno 25. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7yl
Moje poznámka
Italský štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7yl
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 6 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 12 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 14 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 5 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 6 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 8 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 8 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 8 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 8 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
strudl z kysane smetany,
štrudl tyrolsko,
sypany strudl,
italské moučníky a řezy recepty,
italský jablečný štrudl,
kuchařka pro dceru štrůdl,
strudl kucharka pro dceru,
štrůdl ze smetany,
tyrolsky strudl,
italske rezy,
zajímavý štrůdl,
štrůdl,
kucharka pro dceru - jablecny zavin,
jablečný závin kuchařka pro dceru,
štrúdl s kysanou smetanou,
jablecny štrůdl z tyrolska,
štrůdl tyrolsko recept,
italskystrudl,
kucharka pro dceru jablkovy závin,
italsky jablkovy štrůdl
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
kypřící prášek,
tvaroh,
rozinky,
smetana kysaná,
cukr krystal,
vejce,
mléko,
máslo,
vanilka
Komentáře (11)