Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žmolovic masovo-smetanová omáčka

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amarcha amarcha

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 138 kJ /
511 kcal
Bílkoviny116,50 g
Tuky5,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánev si dáme roztopit kousek másla. Kuřecí maso si omyjeme a nakrájíme na kostičky nebo malé kousky. Párek nakrájíme na kolečka. Maso orestujeme na másle, po zatáhnutí přidáme párek. Směs zeleniny z konzervy si scedíme a přidáme na pánev. Krok 2: Paprika se nakrájí na malé kousky a taktéž ji přidáme ke směsi do pánve. Osolíme, opepříme, okořeníme. Krok 3: Vlijeme kelímek smetany a vsypeme sýr nastrouhaný najemno. Necháme ho roztopit a smetanu mícháme dokud trošku nezhoustne. Uvaříme přílohu a můžeme podávat.

Zveřejněno 30. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žmolovic masovo-smetanová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kznr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žmolovic masovo-smetanová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kznr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
omáčka z párků, smetanová omáčka, nudle se smetanovou omáčkou, rychlá smetanová omáčka s párkem, videňská smetanová omáčka, jak roztopit syr na omacku, smetanová omáčka příloha rýže, masovo smetanova smes, zelenino-smetanova omacka, zelenino smetanová omáčka, parek omacku, těstoviny smetanová omáčka párek, směs bonduelle mexiko, smetanova omáčku s rýže

Suroviny:
prsa kuřecí, párky, směs zeleninová, smetana ke šlehání, paprika čerstvá žlutá, pepř, sůl, koření grilovací, chilli, sýr tvrdý, máslo

Přidat fotografie receptu