Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 637 kJ / 1 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,36 g |
Tuky | 127,69 g |
Vláknina | 6,97 g |
Cholesterol | 745 mg |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 9,33 g |
Sacharidy | 29,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Párkguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D65B
Moje poznámka
Párkguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D65B
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 8 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 8 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený zebra dortík
MPetra před 4 hodinami
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 8 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 12 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 12 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 14 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 15 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 15 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 17 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Tématické fráze:
tabasco brand,
cz0228584,
kečup recept
Suroviny:
párky javořické,
sádlo,
cibule,
okurky sterilované,
vejce,
voda,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vegeta,
kmín celý,
sůl mořská,
bujón drůbeží,
jíška tmavá hotová,
tabasco,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
majoránka
Komentáře (3)