Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory na paprice podle mě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kop.lib

Snadný

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 90 min

135 min (45 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 357 kJ /
1 519 kcal
Bílkoviny37,98 g
Tuky29,17 g
Vláknina37,20 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 196 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy258,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou cibuli dáme do hrnce s oleje a necháme osmahnout. Krok 2: K cibuli pak přidáme godhaj, který jsme si nakrájeli na kostičky. Cibuli a godhaj posypeme sladkou paprikou (2-3 PL). Krok 3: V konvici si necháme ohřát vodu (1,5-2 litry), kterou pak vlijeme do hrnce k ostatním surovinám. Krok 4: Oloupané a nakrájené brambory vložíme do vody a počkáme až brambory změknou. Krok 5: Pak osolíme podle chuti, zahustíme šlehačkou a moukou. Krok 6: Když to bude husté tak akorát přilijeme zbytek šlehačky a necháme chvilku vařit.

Zveřejněno 5. 8. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory na paprice podle mě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w2WJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory na paprice podle mě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w2WJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Dobrý den, myslím klasický godhaj 500 gramov. Nevím jak u vás ale u nás není možné sehnat 3 kg godhaj :-)

Není toho gothaje nějak moc?Celý gothaj má asi 3 kg né?Moje mamka vaří něco podobného,jen někdy místo salámu použije vepřové maso ve vlastní šťávě.

Omlouvám se :-) chyba už je napravena ;-) děkuji za upozornění

Chybí mi tady množství brambor, gothaje a cibule, když už to mám zalít tak velkým množstvím vody;-)

Tématické fráze:
brambory na paprice, recept brambory na paprice, mail kopb.pl loc:cz, godhaj, brambory na paprice recept, guláš ze salamu godhaj, godhaj s cibuli, godhaj se, francouzské brambory z gothaje, recept na brambory s gothaje, zapecene brambory s paprikou a salamem, zapečené brambory s z gothaje, brambor na paprice, brambory se salamem na pprice, recept brambory gothaj, buřty na paprice s bramborama, brambory na paprice bez smetany, něco z gothaje, recept na salam godhaj, brambory s moukou

Suroviny:
brambory, salám gothaj, cibule, smetana na vaření, mouka, paprika sušená sladká, sůl

Přidat fotografie receptu