Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Patizonřízky s česnekem a bílým jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXGJ
Moje poznámka
Patizonřízky s česnekem a bílým jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXGJ
Nejnovější recepty
Ovesná kaše s kávou, mandlemi a banánem
Přidáno před 16 hodinami
Krkonošské kyselo podle Romana Pauluse
Přidáno před 21 hodinami
Srdíčka pro maminku
Přidáno 26. 1. 2025 16:03
Valentýnské menu
Přidáno 26. 1. 2025 15:55
Tartaletky s jahodovou čokoládou
Přidáno 26. 1. 2025 15:44
Tousty ve tvaru srdce
Přidáno 26. 1. 2025 15:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Už nikdy nekupujte bazalku: „Nekonečnou rostlinu“ si díky snadnému triku vypěstujete i doma na okenním parapetu
Škvarkové pagáče: Slané koláče připravované i o masopustu jsou vláčné, krásně křupou díky škvarkům a úžasně voní
Domácí tlačenku připravíte v tlačenkovém sáčku i v krabici od mléka: S cibulí, octem a chlebem je to lahůdka
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli
Josef14 před 10 minutami
Výborné lasagne
Honzik z Budejovic před 4 hodinami
Vepřové výpečky II
stefi.f47 před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Coffee.j před 6 hodinami
Koňakové řezy
Simon1s před 6 hodinami
Párty válečky z mletého masa v listovém těstě
Sahula před 6 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
AndreaAbb před 9 hodinami
České buchty
Theodora před 10 hodinami
Marinované kuřecí řízečky
Zezik před 10 hodinami
Tématické fráze:
řízek z patizonu,
rizky z patyzonu,
co uvarit z patizonu,
řízek z patyzonu,
patizon jako řízek,
patizon rizek,
dobroty z patyzonu,
buchta z patizonu,
rizky z patisonu,
co je patizon,
kuřecí maso s bílým jogurtem,
dobroty z patizonu,
rizek s patyzonu,
řízek s patizonu,
patizon na rizek,
patizon buchta,
patizon,
riski z patizonu,
řízek z patizonu,
maso s bilym jogurtem
Suroviny:
patizon,
sůl,
česnek,
jogurt bílý,
vejce,
mléko,
mouka,
strouhanka,
máslo,
brambory
Komentáře (4)