Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pestrá pánev

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 043 kJ /
2 400 kcal
Bílkoviny69,53 g
Tuky215,66 g
Vláknina28,90 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 4,27 g
Sůl10,26 g
Sacharidy30,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou slaninu na pánvi restujeme, přidáme nakrájený celer, nakrájenou papriku a rajčátka, smažíme asi 10 minut, potom přidáme rozmíchaná vajíčka a dochutíme.

Zveřejněno 7. 8. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pestrá pánev

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1EJo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pestrá pánev

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1EJo

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

S řapíkatým celerem jsem ještě nedělala-budu muset vyzkoušet tento príma receptík:-p+6:yes:

Vida, další chutné využití řapíkatého celeru. Jednoduché, vkusné a určitě moc dobré. +1:yes:

:yes::yes::yes:

Jéé, no výborně, hledala jsem nějakou náplň do slaného závinu a tohle bude ideální třešnička na dortu. :) díííky, posílám bodíka :yes::-p

Jikotko, to je jednoduchý, rychlý, dobrý, zdravý a hezky vypadající recept. Jak se znám, tak na tu slaninu bych dala opéct cibulku a přidala bych nějakou uzeninku;-):-D Dávám ti 2.bod:yes:

:-((Jednoporcové lečo, nic víc.

V jednoduchosti je mňamka ;-):-p:yes:

Tématické fráze:
pestrá pánev, využití řapíkatého celeru, recept pestrá pánev, pestra panev recept, pestré maso na pánvi

Suroviny:
slanina anglická, paprika čerstvá žlutá, celer, rajče cherry, vejce, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu