Postup přípravy
BOHUŽEL NEMÁM FOTO NA TALÍŘKU, BYLO NÁS TADY HODNĚ A FOTIT JSEM NESTÍHALA
Zveřejněno 12. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jezevec na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz09
Moje poznámka
Jezevec na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz09
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 16 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 16 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 16 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 16 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 17 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 19 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 19 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 20 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 20 hodinami
Tématické fráze:
pečený jezevec,
recept na jezevce,
recepty z jezevce,
jezevčí maso,
maso z jezevce,
sádlo z jezevce,
recepty na jezevce,
příprava jezevce,
jak upéct jezevce,
jak naložit jezevce,
jezevec příprava,
jídlo z jezevce,
jezevec obecný,
recept z jezevce,
jezevčí sádlo,
jezevec maso,
co žere jezevec,
jezevec lesní recept,
jak uvarit jezevce,
jezevec lesní recepty
Suroviny:
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
sůl,
cukr,
olej,
maso jezevčí,
špek,
koření na divočinu
Komentáře (65)
jsem 5let dělal dozvěřiny!Maso chuti medvědího,ale mněkčí.Slanina,
cibule,rasjčata,paprika,koření.Dvě hodiny podusit,dochutit a jako
přílohu vařený brambor.Volá na mně žena ať si příjdu pro odmněnu,jsme sami doma.Tak čau
A co takhle netopýr v pivním těstíčku? Nebo vraní polévka? Ta prý chutná o sto procent líp než kuřecí vývar. Jako dezert bych přidal pražené cvrčky s karamelem. A k večerní grilovačce po vzoru obyvatel rovníkové Afriky, křupavé pavouky větších rozměrů.
Šavli-promiň
To bude asi recept babiček