Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Belgický špíz pro Chantal Poullain
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Dq5
Moje poznámka
Belgický špíz pro Chantal Poullain
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Dq5
Nejnovější recepty
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 1 hodinou
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 1 hodinou
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicovo-švestkový koláč
Neregistrovaný před 4 minutami
Karamelizované hrušky nebo jablka na cokoliv
Neregistrovaný před 9 minutami
Sýrovo-bramborové placky s římským kmínem
Neregistrovaný před 17 minutami
Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička
Neregistrovaný před 25 minutami
Kuřecí řízek
Neregistrovaný před 26 minutami
Bramborové krokety jako chuťovky
Neregistrovaný před 33 minutami
Luxusní Novoroční koleno
Neregistrovaný před 34 minutami
Chutné vafle
MichalDub před 34 minutami
Křehký koláč s mákem a hruškami
Neregistrovaný před 38 minutami
Staročeské hovězí na houbách
Neregistrovaný před 38 minutami
Tématické fráze:
belgické hranolky recept,
švestka zabalená ve slanině,
kuře podle chantal,
jablečný koláč podle chanthal,
chantal kuře recept,
rajčátka zabalená do slaniny,
recept kuře podle chantal,
špízy z kuřecího masa, švestek slaniny recept,
kuřecí špíz se švestkou zabalené ve slanině,
kureci maso podle chantal,
belgicky rajcatka,
kure podle chantal poullain
Suroviny:
prsa kuřecí,
švestky sušené,
slanina anglická,
rajče cherry,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (10)