Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená jehněčí kýta "easy hokna"

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 576 kJ /
2 050 kcal
Bílkoviny307,44 g
Tuky81,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 1,13 g
Sůl2,70 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme a očistíme od větších blan Krok 2: .Potom ho osolíme a přidáme koření-přiměřeně. Krok 3: Vložíme ho do pekáčku na nakrájenou cibuli (pár kousků cibule vložíme i dovnitř). Krok 4: Pečeme cca 2,5h na cca 150-160°C. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 12. 9. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená jehněčí kýta "easy hokna"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VnPX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená jehněčí kýta "easy hokna"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VnPX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

:-p:yes:Hůůů, hůůů, hůůů, pozor už letí hůůů hůůů, honem česnek i na to krásné jehněčííí mňam.:-p:-D:-)):-D:-))

Tekutý Hydrolyzát 13. 9. 2012 07:08
No tak dobráááá...Ale česnek se hodí i na ochranu proti Upírům;-)

1974andrea:K tomu jehněčímu česnek patří;-) Už jsi ochutnal/a jehněčí na česneku a rozmarýnu, pomalu pečené? Já jo a nemá to chybu:-p;-)

Tekutý Hydrolyzát 13. 9. 2012 06:06
Furt by jste všude dávali česnek....:-//

Jehněčí snese hodně bylinek, hlavně rozmarýnu a hlavně hodně česneku a ten mi tady trochu teda chybí;-)

:-K;-):yes:

:-*Hezká pečínka:-p+2:yes:

Tématické fráze:
pomalu pečená jehněčí kýta, pecena jehneci kyta, jehněčí kýta pomalu pečená, pečené jehněčí na česneku, pečené jehněčí na česneku, pomalu pečené jehněčí, jehněčí kýta na bylinkách, pomalu pečené jehněčí kýta, pomalu pečná jehněčí kýta, pečene jehněčí kýta, jehněčí kýta pečená, pečená jehněčí kýta na česneku, pečený jehněčí kýta, recepty jehněčí kýta, pečená vepřová kýta recepty, jehněči kyta recept, jehněčí kýta na česneku, bylinky na jehněčí kýtu, pomalu pečená jehněčí kýta na česneku, pečené jehněčí

Suroviny:
kýta jehněčí, rýže, cibule, sůl, koření vepřová pečeně, koření oregáno, tymián, bazalka čerstvá, koření provensálské, majoránka

Přidat fotografie receptu