Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 576 kJ / 2 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 307,44 g |
Tuky | 81,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme a očistíme od větších blan
Krok 2: .Potom ho osolíme a přidáme koření-přiměřeně.
Krok 3: Vložíme ho do pekáčku na nakrájenou cibuli (pár kousků cibule vložíme i dovnitř).
Krok 4: Pečeme cca 2,5h na cca 150-160°C. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 12. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jehněčí kýta "easy hokna"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnPX
Moje poznámka
Pečená jehněčí kýta "easy hokna"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnPX
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 11 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 13 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 8 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 9 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 9 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 9 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 10 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 10 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 10 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 11 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 12 hodinami
Tématické fráze:
pomalu pečená jehněčí kýta,
pecena jehneci kyta,
jehněčí kýta pomalu pečená,
pečené jehněčí na česneku,
pečené jehněčí na česneku,
pomalu pečené jehněčí,
jehněčí kýta na bylinkách,
pomalu pečené jehněčí kýta,
pomalu pečná jehněčí kýta,
pečene jehněčí kýta,
jehněčí kýta pečená,
pečená jehněčí kýta na česneku,
pečený jehněčí kýta,
recepty jehněčí kýta,
pečená vepřová kýta recepty,
jehněči kyta recept,
jehněčí kýta na česneku,
bylinky na jehněčí kýtu,
pomalu pečená jehněčí kýta na česneku,
pečené jehněčí
Suroviny:
kýta jehněčí,
rýže,
cibule,
sůl,
koření vepřová pečeně,
koření oregáno,
tymián,
bazalka čerstvá,
koření provensálské,
majoránka
Komentáře (7)