Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělské ptáčky z vepřového

Španělský ptáček je u nás velmi známý, a dá se říct, i oblíbený pokrm na nedělní oběd. Plátky jemné kýty proložené vajíčkem, slaninou, okurkou a cibulí, společně dochuceno hořčicí. Servírovat můžete s rýží nebo knedlíkem.

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

17. 9. 2012 19:22

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 963 kJ / 708 kcal
Bílkoviny27,84 g
Tuky58,59 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 405 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy16,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud budete kupovat maso vcelku a zbyde vám patka, rozkrájejte ji na kostičky a přidejte v okamžiku, kdy dáváte do hrnce ptáčky - potom je nezapomeňte také vylovit, než budete mixovat :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

17. 9. 2012 21:54

Anubis, taky dělávám z vepřového masa a chutná to dobře,proto ti dávám 1.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: španělský ptáček z vepřového vepřový španělský ptáček španělský vepřový ptáček recept španĕlské ptáčky z vepřového masa španělský ptáček z vepřového masa ptácky z veprového masa vepřový ptáček vepřové ptáčky s rýží španělský ptáček z vepřové kýty vepřový ptáček s rýží španělský ptáček vepřový rozlítaný španělský ptáček z vepřového recept španělský ptáček vepřoví španělský ptáček s rýží ptačky s rýží spanelsti ptacci z veproveho vepřove ptačci recepty na španělský ptáček z veproveho španělsky ptáček z vepřové maso veprove spanelske ptacci

Suroviny: kýta vepřová, slanina anglická, vejce, cibule, okurky sterilované, sůl, pepř, hořčice plnotučná, režná nit, sádlo, cibule, špek, vývar masový, hořčice plnotučná, jíška tmavá instantní

TopRecepty.cz

Španělské ptáčky z vepřového

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j6YP