Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlodnik z černého bezu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gmptop gmptop

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 450 kJ /
1 781 kcal
Bílkoviny21,72 g
Tuky47,35 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy294,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Šťávu z černého bezu smíchám s cukrem, špetkou soli, skořicí a citronovou kůrou. Přivedu pozvolna do varu. Stáhnu z ohně. Krok 2: V hrnku či sklínce rozkvrdlám mouku s vínem a za stálého míchání vliju do polévky. Za stálého kvrdlání přivedu do varu. Přidám na tenké plátky nakrájené hrušky. Dopravím do chuti cukrem a skořicí a dám vychladit. Podávám se šlehačkou.

Zveřejněno 24. 9. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chlodnik z černého bezu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8KEL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chlodnik z černého bezu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8KEL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Líbí se mi ty názvy a velmi zajímavá polévka;-):-p

Ovocné polévky vařily naše babičky často a ze všeho, co bylo po ruce, dnes se ty recepty najdou málokde, takže :yes::-K.

Tématické fráze:
polévka z černého bezu, bez cerny recepty, chlodnik recept, kukuricna polevka s cernou cockou, marmeláda z černé bezu a hrušek, ovocný chlodnik, tncz nova černého bezu

Suroviny:
šťáva z černého bezu, cukr, kůra citronová, sůl, skořice, hrušky zavařené, mouka kukuřičná, víno bílé, šlehačka

Přidat fotografie receptu