Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z kančí kýty

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

korcka

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 208 kJ /
528 kcal
Bílkoviny43,40 g
Tuky37,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 497 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy3,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Trochu nakrájeného sádla dáme malinko vyškvařit, přidáme talíř pokrájené cibule, podusíme, přidáme očištěná játra, opět podusíme a odstavíme. Krok 2: Všechno maso (mimo játra!!) dáme do velkého hrnce a vaříme v malém množství vody doměkka, s kořením dle vlastní chuti. Krok 3: Pak necháme mírně zchladnout, rozmixujeme, přidáme asi 5 vajec a kelímek smetany pro zjemnění. Dochutíme. Krok 4: Plníme do sklenic a zavařujeme asi hodinu na 100stupních...druhý den opakujeme. Tedy to zavařování. :-D

Zveřejněno 20. 10. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika z kančí kýty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YExW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika z kančí kýty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YExW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Hm, kanci, veprove a kureci. To neni zverina, ale spis divocina, ha, ha. :-D

casino: Co vrtáte, je to paštika! :-D:-D:-DBůh ví co je namleto v paštice v obchodě s nápisem bůčková , nebo játrová!:-D

Zobrazit starší odpověď

V každé vesnici jsou myslivci,a u nich koupíte zvěřinu.My máme doma jen zvěřinu;-) nic lepšího není :yes:

Ahoj,v jakém poměru má být maso?..děkuji

Paprika: ještě, že se nikomu nic nestalo...
Zvěřina bývá jako tombola na mysliveckých bálech:-D:yes:

Vypadá to nádnerně. Já mám zvěřinu moc ráda. :yes:

Manžel trefil v létě kance autem. ;-(:no: Po dohodě s myslivcema nám kus nechali. Ale nevyplatí se to. Auto (naštěstí služební) bylo skoro na odpis.:no::-(

Jani, taky nevím, jestli jde někde zvěřina koupit, nikdy jsem se po ní nedívala a myslivce doma nemám :-D A jinak chválím autorku Janu, líbí se mi ten fotopostup :yes:

:-p Hmmm,ještě tak mít to kančí masíčko:-*

Tématické fráze:
paštika z kančích jater, paštika ze zvěřiny, kančí játra, paštika z kančího masa, kančí kýta recepty, kančí játra recepty, zavařování paštiky, domácí paštika ze zvěřiny, zavařování zvěřiny, pastika z divocaka, kančí jatrova paštika, zavařujeme paštiku, kančí játra recept, kanči jatra paštika, paštika ze zvěřiny recept, kančí buček, zavařování paštik, pastika z kanciho, sádlo z kance, paštiky z kančích jater

Suroviny:
maso kančí, bůček vepřový, játra kuřecí, cibule, vejce, smetana, koření paštikové

Přidat fotografie receptu