Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zatloukané plátky smaženého vepřového boku

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 až 2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Po cestě z ranní směny si zakoupíme nakrájený vepř. bok s kostí (4 plátky). Přijdeme domů a zjistíme, že se manželka ještě doma nevyskytuje. Začneme ihned s přípravou! Krok 2: Plátky mírně nasolíme a obalíme směsí trojobalu - viz foto. Krok 3: Poté ihned osmažíme na slunečnicovém oleji. Krok 4: A ihned zkonzumujeme (dříve než přijde "stará")! Krok 5: Pivíčko k tomu je samozřejmostí !

Zveřejněno 29. 9. 2012

Poznámka autora cekrops

Pokud se vás "stará" či přítelkyně zeptá, zda jste v její kuchyni něco nesmažil, tak to samozřejmě ihned ZATLUČEME ! :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zatloukané plátky smaženého vepřového boku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rVYK

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zatloukané plátky smaženého vepřového boku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rVYK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Pro Klariska.Tak to jste na omylu,já dělala bůček v trojobalu již před třiceti lety a můj bratr ani nepoznal,že je z bůčku.A mimochodem opravdu byl skvělý.

Jestli jsi vůni této dobroty před svojí "starou" dokázal zatlouct, tak Kaprfíld je před tebou malý břídil!!!! Já bohužel, během svého dvacetiletého manželství, musel dát za pravdu Murphyho zákonu : Každou ženu je možno vodit za nos. Některou ženu je možno vodit za nos celý život!!! Ale nikdo ani na okamžik neoblafne moji starou!!!!;-)

Smažit bůček by ženskou fakt nenapadlo :)))).

Já zas dělám TAŽENÝ závin: koupím listové těsto, upecu závin a pak ho TÁHNU Z trouby.;-);-);-):-O

cekrops::-D:-D;-)

No,vůně stačila vyprchat...;-) I když ...jisté náznaky by se daly najít ....:-8

Vůbec neznám ten trojobal!:-O Perfektně-po "Kadlíkovsky":-D napasaný recept!!! To člověka hned zaujme!:-)):yes::yes: Víťo, tak doufám, že jsi zatloukl před "starou" i tu vůni!:-)):-D:yes:

Víťo, recept by se také mohl jmenovat Plzákův bůček ;-):-p:-D

:yes::yes:...ale jeden ZATLUČENÝ bys mohl nechat ;-)

Díky !:-)

Tak tento recept nemá chybu, jak tepelnou úpravou, tak vtipnou češtinou :-):-p;-):yes: +1. bod:yes:

Tématické fráze:
vepřový bok plátky, vepr.bok-recepty, vepřový bok plátky recept, vepřový bok recepty, vepřový bok s kostí recept, smažený vepřový bok, vepřový bok platky recepty, smažený vepřový plátek, vepřový bok bez kosti recept, co z vepř,boku, vepřový bok bez kosti plátky, vepřový bok plátek, veprovi bok platky, vepřový bok bez kosti plátky recept, smazeny bok recepty, salát pak choi recept, recepty z vepřového boku, příprava vepřového boku, vepř.bok recepty, vepřový bok plátky,smažený

Suroviny:
bok vepřový, trojobal amylon, olej, sůl

Přidat fotografie receptu