Celozrnné odpalované briošky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 826 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,86 g |
Tuky | 90,10 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 100,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tentokrát jsem dělala jen náplň s hruškami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2021 09:56
11. 3. 2021 16:35
11. 10. 2010 07:25
Aničko: odpalované těsto se jen tváří pracně, ale není
10. 10. 2010 20:53
10. 10. 2010 20:27
Můžu se zeptat, vždycky se píše, že se mají vejce zapracovávat ručně - vařečkou, jde to tedy i šlehačem, jak tady čtu - a lépe těmi hnětačkami na hutnější těsto nebo takovými těmi kvedlačkami, co se s nimi šlehají vejce s cukrem a tak? Moc děkuju za odpověď, jsem tak trochu začátečník...
10. 10. 2010 17:44
10. 10. 2010 17:26
10. 10. 2010 17:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 44 minutami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 51 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 2 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 3 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Místo obligátních chlebíčků a klasických jednohubek můžete připravit originální chuťovky. Překvapíte jimi i potěšíte
Jakou mouku použít na odpalované těsto? Odpovídáme na časté dotazy
Deset odpovědí na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit?
Další recepty
Tématické fráze: briošky odpalované těsto ze špaldové mouky slané pečivo z odpalovaného těsta celozrnné odpalované těsto odpalované těsto celozrnné briošky recept celozrnné pečivo náplně do briošek odpalovane housky celozrné pečivo recept odpalovane těsto z celozrnne mouky beránek z celozrnné mouky hruškové briošky špaldové briošky celozrné slané pečivo recepty celozrné pečivo briošek celozrnné pečivo recepty celozrné pečivo recepty odpalované slané pečivo
Suroviny: voda, máslo, sůl, mouka celozrnná, vejce, sýr niva, máslo, sýr tavený, koňak, ořechy vlašské, hruška, máslo, křen, šunka, víno hroznové
Celozrnné odpalované briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M123
8 názorů