Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 690 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,32 g |
Tuky | 0,68 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 49,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jahňace mäso prešpikujeme cesnakom, potrieme olejom a osolíme. Vložíme do pekáčika.
Krok 2: Mäso obložíme pórom na rezaným na kolieska, mrkvou narezanou na hranolčeky a na štvrtiny nakrájanou cibuľou. Podlejeme vínom a zakryté dusíme v rúre asi 1 hod (priebežne podlievame vínom podľa potreby).
Krok 3: Potom odkryjeme a ešte 15 min pečieme odkryté.
Krok 4: Mäso naporcujeme a podávame obložené zeleninou s tarhoňou.
Zveřejněno 14. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s kostí na víne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vLRV
Moje poznámka
Jehněčí s kostí na víne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vLRV
Nejnovější recepty
Brokolicové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 17 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 20 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový chléb s prefermentem
Neregistrovaný před 54 sekundami
Šípková omáčka gratte cul II
Neregistrovaný před 5 minutami
Rajská polévka se špeclemi
zuzi777a před 13 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
iveta.kroul před 15 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
lenka.janatkova před 15 minutami
Máslové makovky
Neregistrovaný před 15 minutami
Topinky s pomazánkou z nivy
Neregistrovaný před 19 minutami
Těsto na pizzu
Neregistrovaný před 19 minutami
Tekutá čokoláda k dalšímu použití
Neregistrovaný před 23 minutami
Jizerská zapečená kaše s ovocem
Neregistrovaný před 23 minutami
Tématické fráze:
jehněčí koleno recept,
jehněčí koleno,
jehněčí kosti-recept,
polévka z jehněčích kostí,
jehněčí recepty,
jehněčí maso s kostí,
jehněčí maso s kostí recepty,
jehneci kyta s kosti recept,
jehněčí hřbet na vine,
jehněčí kyta s kosti,
jehněčí kolena,
jehněčí plec s kostí recepty,
jehněčí kýta bez kosti recept,
jehněčí kyta s na kosti recepty,
jehněčí kleno recept,
recept na jehněčí koleno,
jehněčí kýta s kostí recepty,
jehneci bok,
jehněčí koleno recepty,
recept na jehněčí hřbítek
Suroviny:
kost,
pórek,
mrkev,
cibule,
česnek,
sůl,
olej,
víno bílé suché
Komentáře (8)