Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pytt i panna (Maličkost v pekáčku)

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

evosheek evosheek

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 782 kJ /
1 860 kcal
Bílkoviny117,11 g
Tuky116,89 g
Vláknina16,85 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 2,66 g
Sůl6,25 g
Sacharidy78,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V pekáčku opečeme na kostky nakrájené maso a slaninu s cibulí a předem namočenými houbami. Když je maso upečené, přidáme uvařené nakrájené brambory s uzeninou a promícháme. Osolíme a opepříme, přidáme grilovací koření a zapékáme dozlatova. Krok 2: Pekáček ještě jednou vyjmeme z trouby a na opečené brambory rozklepneme vejce. Dáme ještě jednou zapéci a pečeme dle toho jak chceme mít vejce upečená. Podáváme s oblohou z rajčat, okurky a červené řepy.

Zveřejněno 20. 10. 2012

Poznámka autora evosheek

Toto je volná adaptace švédského národního jídla jak jsem ji před pár minutami vytvořil.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pytt i panna (Maličkost v pekáčku)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oXJz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pytt i panna (Maličkost v pekáčku)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oXJz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
pytt i panna, pytt y panna, recepty pro děti maličkost, recept na houby v pekáčku, recepty z pekáčku

Suroviny:
cibule, brambory, slanina, houby sušené, uzenina, maso vařené, pepř, vejce, koření grilovací, olej, řepa červená, okurka čerstvá, rajče

Přidat fotografie receptu