Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelenina na zimu

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

gagula

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 410 kJ /
1 771 kcal
Bílkoviny78,55 g
Tuky10,28 g
Vláknina152,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 201,53 g
Sůl503,05 g
Sacharidy283,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pomeleme na masovém strojku, dusíme na 250 g 100% tuku 1/2 hodiny. Vřelé se dá do sklenic a uzavře nebo zchladlé sterilovat na 80°C asi 20 minut.

Zveřejněno 23. 10. 2008

Poznámka autora gagula

Do polévek vynikající!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelenina na zimu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkjN

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelenina na zimu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkjN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Můžu se zeptat, jak dlouho to vydrží nezavařené? děkuju;-)

spagi, je tu podobný recept. Tohle a ještě jedna zelenina, fotky taky od Hanky a to mne spletlo;-)To druhé je polévková směs.

Jani, já tu ten tvůj komentář taky viděla:-O:-O jinak dřív jsem to dost dělala, teď už moc dlouho ne ...

Jsem si jistá, že jsem tady před chvíli psala komentář. Kde je?:-O No, Hani, je to nádhera. Dělávala jsem to taky, ale asi z většího množství a v soli. Je to určitě lepší v tom tuku, že?;-)

Tématické fráze:
nakládání zeleniny recepty, zpracování rajčat na zimu, zpracování mrkve na zimu, zpracování zeleniny, recepty na nakladani zeleniny, nakládání zeleniny, jak zpracovat mrkev na zimu, jak sterilovat zeleninu, spracování rajčat, zpracováni pórku, zamrazení pórku, jak zpracovat zeleninu, kedlubny na zimu, nakládání kvetaku, recepty na zimu, polévková zelenina na zimu, dušená zelenina na zimu, mrkev na zimu, jak zpracovat petržel, spracování paprik

Suroviny:
pórek, rajče, kapusta, mrkev, celer, petržel, kedlubna, květák, cibule, paprika čerstvá červená, nať celerová, nať petrželová, česnek, sůl

Přidat fotografie receptu