Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka na tymiánu a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DqP
Moje poznámka
Vepřová líčka na tymiánu a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DqP
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 19 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
vepřová líčka,
vepřová líčka na celeru,
vepřová líčka recepty,
vepřová lýčka,
líčka po burgunsku,
vepřová líčka celer,
hovězí líčka po burgunsku,
recept na vepřové líčka,
vepřove lyčka,
hovězí lyčka recept,
vepřová líčka foto,
vepřová líčka recept,
recepty na vepřová líčka,
líčka na celeru,
hovézí líčka po burnusku,
vepřová líčka na na česneku,
veprova licka na timijanu,
vepřové líčka na timiánu,
vepřová líčka trochu jinak,
vepřová líčka na řapíkatém celeru
Suroviny:
líčka vepřová,
celer řapíkatý,
cibule,
česnek,
tymián čerstvý,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (14)