Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikatní ,,segedín" z červeného zelí

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 008 kJ /
1 914 kcal
Bílkoviny81,46 g
Tuky149,84 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 4,31 g
Sůl10,50 g
Sacharidy52,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na kostičky nakrájený bůček a osmahneme. Krok 2: Pak přidáme papriky a chilli, podlijememe vodou, přidáme kysané zelí i se šťávou a necháme dusit. Krok 3: Když je maso a zelí měkké, dochutíme solí a zahustíme jíškou.

Zveřejněno 8. 11. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikatní ,,segedín" z červeného zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lENV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikatní ,,segedín" z červeného zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lENV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (7)

Lilith-Isa: kolik jen geniálních vynálezů vzniklo omylem. Třeba penicilín.;-)

Ono to vzniklo tak že jsem koupila pytlík zelí ke kachně,ale byl doma bůček a manžel dostal chuť na segedín a tak si ho uvařil :) ale chtělo by to pytlíky zelí dva :)

Z červeného hned po fotbale jdu na to.

Já taky, mladej a nezkušenej, navzdory tomu co je na papírech. Jeden se halt učí celej život. A tak to má být.:-8

Není to moc řídké? Já bych tam toho zelí dala víc;-) a také bych radši použila maso ne bůček.
Červené zelí je dobrý nápad;-).

Také někdy dělávám z červeného,ale místo bůčku je plecko a místo zásmažky záklechtka z vody a hl.mouky.Je to taková pěkná,barevná změna na talíři;-):-p+5:yes:

Cože?Z červeného by mě to nenapadlo...:-O:-O:-O Holt jsem este mladej a nezkusenej...:-)):-)):-))

Tématické fráze:
segedínský guláš z červeného zelí, segedin s cervenym zelim, segedinsky gulas s cervenym zelim, segedínský guláš z čerstvého zelí, segedin z cerstveho zeli, guláš z červeného zelí, segedín z vepřového bůčku, segedínský guláš s červeného zelí, guláš s červeným zelím, segedín z červeným zelí, guláš s červeného zelí, segedínský guláš čerstvé zeli, segedinsky gulas cervene zeli, červené zelí z pytlíku, vynikající segedin, segetín s červeným zelím, segetin z červeného kysané zelí, bůček na segedin, segedínský guláš cervene zely, bůček, červené zelí

Suroviny:
bůček vepřový, zelí kysané červené, cibule, sůl, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, chilli

Přidat fotografie receptu