Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí žaludky na kmíně

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aaura aaura

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme cibuli nakrájenou na drobno a kmín. Přidáme kuřecí žaludky, necháme zatáhnout, osolíme, opepříme, zalijeme trochou vody a dusíme do měkka. Já to dělám v papiňáku, je to pak coby dup. Krok 2: Když jsou žaludky měkké, přidáme smetanu a zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, nebo instantní jíškou. Podáváme nejlépe s rýží.

Zveřejněno 11. 11. 2012

Poznámka autorky aaura

Je to velmi jednoduché, ale chutné. Už jsou tu podobné recepty, ale na paprice, nebo s protlakem.... Dala jsem je do podobných.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí žaludky na kmíně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rVoL

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí žaludky na kmíně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rVoL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

aaura:Já je krájet musím,protože bych je s prominutím sežrala,než bych tuhle baštu dodělala:-8;-):-DJsem hrozná:-8

Mě se to moc líbí, vždycky jsem měl rád žaludky v polévce, když ji vařila moje maminka. Tohle budu muset vyzkoušet. :yes::yes::yes:
Jak to tak vypadá, tak za pár let budeme jíst jen totok a podobné... maso bude jen pro nejvyšší elitu :-//:-D:-D:-D

Anna Kocikova: já je moc nekrájím....a když, tak jen na půl. Mám ráda, když mám do čeho kousnout :-)

V papiňáku je to otázka 20 minut.Je to moc fajn bašta se smetanou i přírodní:-p:yes:Já žaludky(i srdíčka) ještě před úpravou nakrájím:-)

jj...když vařím v papiňáku, solím klidně hned....vždycky je to měkké. A jen tak přírodně to může být také dobré....já to znám od mé mamči takhle...;-)

Fakt osolíme ještě před vařením? Není to pak dlouho tvrdé?? Jinak dobrý nápad;-). Já bych to dělala v tlakáči a ten kmín se mi tam moc líbí:-p. Ale asi bych to nezahušťovala smetanou, ale nechala přírodní šťávu;-)

Tématické fráze:
kuřecí žaludky recepty, kuřecí žaludky, kuřecí žaludky recept, kuřecí na kmíně, recept kuřecí žaludky, recepty kuřecí žaludky, recept na kuřecí žaludky, jak upravit kureci zaludky, recepty na kuřecí žaludky, zaludky recept, pečené kuŕecí žaludky, husí žaludky, recept zaludky, kureci zaludek, recepty z kuřecích žaludků, kureci zaludky s ryzi, úprava drůbežích žaludků, recepty kuřecí žaludek, top recepty kuřecí žaludky, kuřecížaludky maso recepty

Suroviny:
žaludky kuřecí, olej, kmín celý, sůl, pepř, smetana, mouka hladká

Přidat fotografie receptu