Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsíčka v jablečném župánku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DM1
Moje poznámka
Kuřecí prsíčka v jablečném župánku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DM1
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 1 hodinou
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 11 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 56 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 1 hodinou
Plněné ořechy
Handour před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
Panova před 1 hodinou
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 2 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 2 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 2 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 2 hodinami
Tématické fráze:
mail dip-proyectos.es loc:cz,
mail dip-caceres.es loc:cz,
mail dip-palencia.es loc:cz,
palencia@incosa.es loc:cz,
mail incosa.es loc:cz,
mail incosa.es loc:cz,
polideportivo@dip-caceres.es loc:cz,
mail dipsanet.es loc:cz,
aantolin@dip-palencia.es loc:cz,
kureci prsicka,
kuřecí prsíčka - co mám ráda recepty,
kuřecí prsíčka s vajickem recepty,
kuřecí prsíčka v župánku z listového těsta,
lmgil@dip-caceres.es loc:cz,
dsanza@incosa.es loc:cz,
dsanza@incosa.es loc:cz,
ebasensie@incosa.es loc:cz,
ebasensie@incosa.es loc:cz
Suroviny:
prsa kuřecí,
těsto listové,
jablko,
víno bílé,
mouka hladká,
olej,
vejce,
skořice mletá,
koření staročeské,
pepř,
sůl
Komentáře (4)