Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsíčka v jablečném župánku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Estulinka Estulinka

Středně náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Do hrnce si dáme vařit jablka s bílým vínem a skořicí, do změknutí Uděláme si těsto tak že mouku smícháme s vajíčkem, přidáme trošku vody a oleje a s tím vším smícháme uvařené jablka. Krok 2: Pak těsto rozválíme a obalíme v něm kuřecí prsa které jsme si předtím okořenili a osmažili zprudka na pánvi. Pak už obalené prsíčka obalíme v tenké vrstvě listového těsta. Krok 3: Těsto pomažeme vajíčkem a dáme péct na 150°C. Omáčku si uděláme tak že zahustíme jíškou vývar z jablíček, vína a skořice.

Zveřejněno 2. 12. 2012

Poznámka autorky Estulinka

Jako přílohu jsem zvolila bramborové krokety :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prsíčka v jablečném župánku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2DM1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prsíčka v jablečném župánku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2DM1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Iness::-)):-D

Estulinka:Tak to jo, já právě mám zkušenost, když jsem je déle smažila, tak byly vysušené;-).

Jsou, ale my to tak máme rádi :-) ale připálené nebyli ;);)

Ehm, nejsou ty krokety kapku připálené?:-O:-D Na první pohled mi připomněly rumové kuličky;-).

Tématické fráze:
mail dip-proyectos.es loc:cz, mail dip-caceres.es loc:cz, mail dip-palencia.es loc:cz, palencia@incosa.es loc:cz, mail incosa.es loc:cz, mail incosa.es loc:cz, polideportivo@dip-caceres.es loc:cz, mail dipsanet.es loc:cz, aantolin@dip-palencia.es loc:cz, kureci prsicka, kuřecí prsíčka - co mám ráda recepty, kuřecí prsíčka s vajickem recepty, kuřecí prsíčka v župánku z listového těsta, lmgil@dip-caceres.es loc:cz, dsanza@incosa.es loc:cz, dsanza@incosa.es loc:cz, ebasensie@incosa.es loc:cz, ebasensie@incosa.es loc:cz

Suroviny:
prsa kuřecí, těsto listové, jablko, víno bílé, mouka hladká, olej, vejce, skořice mletá, koření staročeské, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu