Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 800 kJ / 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,30 g |
Tuky | 38,01 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 354 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 22,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřina s liškami a majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoGv
Moje poznámka
Zvěřina s liškami a majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoGv
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 24 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 5 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
zvěřina na liškách,
zvěřina recepty,
srnčí na liškách,
srnčí s liškami,
recepty ze zvěřiny,
zveřina maso co mám ráda recepty,
zvěřina s liškami,
srnčí kýta na liškách,
recepty na zvěřinu,
recepty zvěřina,
recept zvěřina s liškami,
srnčí ořez,
zvěřina s liškama,
makro zvěřina,
recept na zvěřinu,
zvěrina recept,
recepty s liškami,
zvěřinové recepty,
recepty na kančí maso z kotlety,
srnčí maso s liškami
Suroviny:
ořez zvěřinový,
houby lišky,
smetana na vaření,
cibule,
majoránka,
jalovec,
máslo,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (31)