Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas s květákem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Clariska20 Clariska20

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 697 kJ /
2 557 kcal
Bílkoviny28,84 g
Tuky267,29 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 728 mg
Sodík 5,00 g
Sůl12,42 g
Sacharidy8,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pangasiuse, dáme na plech (klidně zmrzlého), nakořeníme kořením na ryby trochu opepříme, pocákáme trošku olivovým olejem a přidáme zelené fazolové lusky s na kostičky nakrájenou slaninou a dáme péct do trouby na 180°C asi na 45 min. Krok 2: Pak přidáme teplotu na 200 a necháme udělat kůrku. Krok 3: Květák spaříme, rozdělíme na malé kousky, nakrájíme cibuli na jemno a omahneme na másle, pak přidáme květák, osolíme, opepříme, chvíli smažíme. Krok 4: Pak zahustíme vajíčkem rozšlehaným se smetanou. A servírujeme.

Zveřejněno 14. 12. 2012

Poznámka autorky Clariska20

Rychlovka, a dobrá. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas s květákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zYMY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas s květákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zYMY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Bibinka: Děkuji :-)

IvanaLK: Byla to taková rychlovka že jsem nad tím moc nepřemýšlela, ale chuťově to bylo kupodivu dobré :-) takže proto jsem to sem dala:-)

Clarisko20, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo.
Do začátku dávám 1.boda:yes:

Když bych si to upravila - bez slaniny, jiná (kvalitní) ryba a květák za syrova, tak by to mohlo být, myslím, moc dobré :-):yes::yes:

Tématické fráze:
ryby s květákem, fazolove lusky s kvetakem, co udelat s kvetakem, ryba s kvetakem

Suroviny:
filety ryby pangasius, květák, vejce, lusky fazolové, slanina, olej olivový, koření na ryby, cibule, sůl, pepř, smetana

Přidat fotografie receptu