Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 688 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,70 g |
Tuky | 151,76 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 819 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 52,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KOn
Moje poznámka
Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KOn
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 4 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 5 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 46 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 3 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 3 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 4 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 4 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 4 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečená vepřová žebra v marinádě,
marinada na zebra,
marinády na žebra,
recept na jablečná povidla,
jablečná povidla z trouby,
jablecny povidla,
žebra na povidlech,
grilovani zeber video,
jablíčková povidla,
pecena zebra na povidlech,
recept na pečená žebra,
pečná žebra z divočáka s jablky,
cely celer peceny s marinadou,
vareni zeber,
jablečná povidla pečené,
pečena vepřová žebra na povidlech,
krkovička v jablečné marinádě,
masita veprova zebra recept,
žebra v povidlech,
marinády na pečení žeber
Suroviny:
žebra,
povidla švestková,
celer,
pivo černé,
omáčka sojová,
česnek,
šalvěj,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (23)