Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Televizní bůček

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Severinka Severinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 689 kJ /
3 272 kcal
Bílkoviny145,60 g
Tuky297,46 g
Vláknina0,44 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 592 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy2,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček uvařit s kořením do měkka - já jsem vařila v papiňáku půl hodinky. Krok 2: Vytáhnout, nakrájet na kousky a nechat trošku vychladnou. Krok 3: Na ještě teplý naplácat kašičku a pevně zavinout do alobalu, až vychladne úplně dáme do ledničky a necháme asi tak 4 dny odležet. Krok 4: Pak krájíme na tenké plátky a podáváme s čerstvých chlebem.

Zveřejněno 17. 12. 2012

Poznámka autorky Severinka

Vývar si přecedíme a necháme pro přípravu česnečky a nebo bramboračky

a jak to bude vypadat na chlebíku Vám vyfotím, až budu podávat a to plánuju na 25.12., uvidíme jestli to muž vydrží

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Televizní bůček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8KQm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Televizní bůček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8KQm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Přidala jsem fotku. Dělala jsem trochu jinak - bůček uvařila asi hodinu v osolené vodě, ještě teplý jsem opatlala utřeným česnekem, uzenou paprikou, troškou schirachy, pepř. Utáhla do dvojitého alobalu a dala na hodinu do trouby na 150 st. Po vychladnutí jsem přebalila do čistého alobalu a nechala v lednici přes noc. Chleba mázla medovou hořčicí, bůček, okurka....

Kdysi jsem totto dělala a je to velice dobré a vždy po ruce :-):yes:

Severinko,i ten"náš"se od včerejška marinuje;-)Ale myslím si,že o něj v sobotu příjdeme:-D:-D
Za dobrůtku bodíček:-p:yes::yes:

Recept jistě dobrý, co takhle použít vyhledávání?:-O

:yes::yes::-p:-K to bude dobrota:-)

:yes::-p:-K

Jo je to dobrota....právě jsem ho taky udělala,už mi leží týden v lednici,takže už je k použití:-D:-D:-Dtaky tu mám na něj recept na topkách:yes:

Stará, známá dobrůtka:yes:. Já bůček česnekem prošpikuju, pak jen vykostím, pomažu a zabalím. Pak už jen čekat a čekat až se uleží:yes:

:yes:dobrůtka:-K

Seví, znám velmi dobře, poprvé jsem to objevila v kuchařce Péti Vařiče, což odběratelé Mladého světa velmi dobře znají, je to mňamka :-p:-p:yes::yes:

:yes:+1.:yes: Mirko, Ty jsi zalovila ve starých receptech - také jsme dělávali, a je to moc velká dobrota. Nesměl chybět na žádné oslavě. Včera jsem pekla takový pěkný, libový bůček k obědu, tak jsem si na toto také vzpoměla.

Tématické fráze:
co uvarit z bucku, bucek recepty, recepty z bůčku, jak uvarit bucek, bůček recept, buček jako minutka, recept na bůček, búček, recept bůček, recept z bůčku, top recepty nakládaný bůček, co uvařit z z bůčku, bůček-recepty, recepty na bůček, bůček co uvařit, co uvarit s bucku, bucek k obedu, jak uvařit bůček v papiňáku, bůček pokaždé jinak recept, bucek v papiňáku

Suroviny:
bůček, bobkový list, koření nové koření, tymián, pepř celý, sůl, česnek, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, koření kari, vývar

Přidat fotografie receptu