Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanové řezy s broskvemi

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ja0411 ja0411

Náročný

Suroviny pro 24

24

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 308 kJ /
6 527 kcal
Bílkoviny114,64 g
Tuky378,90 g
Vláknina16,10 g
Cholesterol 2,38 g
Sodík 811 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy656,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo nakrájíme na kousky a necháme při pokojové teplotě změknout. Přidáme oba cukry, sůl a třeme do pěny. Postupně přidáváme vejce a třeme tak dlouho, dokud nemáme hladkou pěnu. Nakonec vmícháme mouku a marmeládu. Krok 2: Těsto dáme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech (pečící papír), rozetřeme a dáme do trouby. Pečeme na 160°C cca 40 minut. Krok 3: Upečený korpus necháme vychladnout, položíme na něj na čtvrtky nakrájené broskve a nalijeme krém. Dáme ztuhnout do lednice. Krok 4: Krém: Smícháme zakysanou smetanu, moučkový cukr, marmeládu a vyšlehanou šlehačku.
Želatinu rozpustíme v horké šťávě z kompotu a přidáme do krému. Dobře promícháme.

Zveřejněno 19. 1. 2013

Poznámka autorky ja0411

Zdroj : Časopis

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanové řezy s broskvemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VZPO

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanové řezy s broskvemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VZPO

Komentáře (3)

no ty musí být:yes::-D

Krásné!!:yes:

vypadají pěkně:yes::yes::-K

Tématické fráze:
řezy s broskvemi, řezy s broskvi, krémové řezy s broskví, rychlé smetanové řezy, kremove rezy s broskvemi, řezy z kompotovaných broskví, krémový řez s broskvemi, recepty broskve smetana, recepty z broskví, rychlé řezy broskvový, smetanový koláč s broskvemi, moucnik s broskvama, recept na řezy s broskvemi, řezy s broskvama, řezy broskve, broskvový řez, broskve recept, tanové řez, recepty rezy s broskvi, řezy z mascarpone

Suroviny:
máslo, cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, marmeláda meruňková, sůl, mouka hladká, kompot broskvový, smetana zakysaná, cukr moučkový, smetana ke šlehání, marmeláda meruňková, želatina, šťáva z kompotu

Přidat fotografie receptu