Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 805 kJ / 1 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,50 g |
Tuky | 148,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5j5
Moje poznámka
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5j5
Nejnovější recepty
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 11 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 15 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohová bábovka s pravou vanilkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 6 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 8 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 8 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 8 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 9 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 10 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 11 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty pečený králík s bramborem,
pečený králík,
králik recepty,
králík na bučku,
králík bůček,
kralik peceny,
nejlepsi peceny kralik,
králík a bůček,
pečený králík recept,
recept na králíka,
raznici z kralika,
bramboráčky,
receptyzkralika,
peceny bucek,
králík recept,
pečeny kralik na bucku,
pečený králík recepty,
pečený králík s bramborem,
králik,
recepty na králíka
Suroviny:
králík,
bůček,
sůl česneková,
koření piri piri,
brambory,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
česnek,
array
Komentáře (4)