Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí triangl s pečenými brambory

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

Snadný

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 683 kJ /
1 836 kcal
Bílkoviny208,06 g
Tuky29,87 g
Vláknina25,98 g
Cholesterol 672 mg
Sodík 981 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy171,99 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa očistíme a nameleme. Krok 2: Toustový chléb nakrájíme na malé kostičky a namočíme do mléka. Petržel nasekáme a česnek prolisujeme. Krok 3: Vše smícháme, osolíme, opepříme a hotovou směs dáme na pečící papír do pekáčku (cca 2 cm vrstva). Krok 4: Pečeme zhruba 30-35 min při 200° C. Krok 5: Hotovou placku nakrájíme na trojúhelníkové tvary. Krok 6: Oloupané brambory nakrájíme na kostky, lžíci oleje nalijeme do 0,5l vody a brambory v olejové lázni vykoupeme. Tím získáme zlatavé brambory, ale nebudou mastné. Krok 7: Na pečicím papíře pečeme při 200°C dozlatova. Krok 8: Brambory těsně před servírováním promícháme s římským baby salátem, který celé jídlo odlehčí a osvěží.

Zveřejněno 20. 1. 2013

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí triangl s pečenými brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l65V

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí triangl s pečenými brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l65V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
zapecene brambory s pecenym kuretem, pečené kuře s pečenými brambory, steik triangl, brambory s pečeným kuřetem, zapečené triangly, kuřecí čtvrtky s pecenymi brambory, kuřecí steak v toustovači, triangl jídlo, buchta triangl, horcicne kure s pecenymi brambory, recept triagl, pečeme triangl, kuřecí prsa namočíme do mléka, moucnik triagl

Suroviny:
prsa kuřecí, vejce, chléb toustový, zázvor, česnek, petržel, hořčice dijonská, mléko obilné, sůl, pepř, brambory, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu