Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenátové cannelloni

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eli608

Středně náročný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 704 kJ /
2 797 kcal
Bílkoviny80,07 g
Tuky149,70 g
Vláknina22,64 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 562 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy273,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rajčatovou omáčku osmahneme cibulku, přidáme rajčata, česnek, dochutíme a necháme chvíli dusit. Krok 2: Špenát rozmrazíme a necháme vykapat. Smícháme s mascarpone, česnekem, solí a pepřem. Krok 3: Směsí naplníme cannelloni, můžeme si pomoci pevným igelitovým sáčkem, kterému ustřihneme růžek. Krok 4: Naskládáme do zapékací misky, přelijeme rajčatovou omáčkou a poklademe nakrájenou mozzarelou. Krok 5: Zakryjeme alobalem a pečeme asi 40 minut na 190°C.

Zveřejněno 20. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špenátové cannelloni

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GKv5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špenátové cannelloni

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GKv5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

recept se mi líbí:-p:yes::yes:

Taky se mi líbí:-p:yes:

Pekny recept, bod je pridelen.

Tématické fráze:
caneolli, špenátové cannelloni, caneoli, cannelloni se spenatem, spenatove canelloni, cannelloni recept, spenatove caneloni, caneloni se spenatem, recept na canelone, caneloni se se špenátem, cannelloni spenatove, caneolli spenatove, špenátové kaneloni, cannelloni recepty, caneolli recept, cannelloni, recept caneolli, kaneloni, canelloni se špenátem, caneolli s ricotou

Suroviny:
cannelloni, špenát mražený, mascarpone, česnek, sůl, pepř, cibule, rajče, česnek, pesto bazalkové, tymián, sůl, pepř, sýr mozzarella

Přidat fotografie receptu