Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 704 kJ / 2 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,07 g |
Tuky | 149,70 g |
Vláknina | 22,64 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 273,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKv5
Moje poznámka
Špenátové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKv5
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 48 sekundami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 50 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 53 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Tématické fráze:
caneolli,
špenátové cannelloni,
caneoli,
cannelloni se spenatem,
spenatove canelloni,
cannelloni recept,
spenatove caneloni,
caneloni se spenatem,
recept na canelone,
caneloni se se špenátem,
cannelloni spenatove,
caneolli spenatove,
špenátové kaneloni,
cannelloni recepty,
caneolli recept,
cannelloni,
recept caneolli,
kaneloni,
canelloni se špenátem,
caneolli s ricotou
Suroviny:
cannelloni,
špenát mražený,
mascarpone,
česnek,
sůl,
pepř,
cibule,
rajče,
česnek,
pesto bazalkové,
tymián,
sůl,
pepř,
sýr mozzarella
Komentáře (3)