Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 283 kJ / 2 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,98 g |
Tuky | 42,19 g |
Vláknina | 68,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 485,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krupkové rizoto s houbami shitake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17GZ
Moje poznámka
Krupkové rizoto s houbami shitake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17GZ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 34 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 37 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
shiitake recepty,
houba shiitake recept,
houby shiitake recept,
houby shiitake recepty,
shiitake recept,
houba shiitake recepty,
houba schitake,
shi take recepty,
recepty shiitake,
shiitake houby recept,
shi ta ke,
shiitake-recepty,
houby schitake recepty,
recept houby shiitake,
recepty schitake,
shi take recept,
recepty na shiitaké,
houba shiitake,
schitake houba,
shitake příprava
Suroviny:
krupky,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
cibule,
olej olivový,
houby shiitake,
sůl,
pepř
Komentáře (4)