Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medové 'koroptve'

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

jabl.ko

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 240 kJ /
296 kcal
Bílkoviny2,61 g
Tuky0,16 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,06 g
Sůl4,90 g
Sacharidy71,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa posolit, natřít marinádou, poklást sušenými švestkami (můžou se nechat máčet v rumu nebo slivovici), zabalit závitek, připíchnout parátkem, potřít dokola marinádou, podlít vodou. Sušené švestky můžeme přidat i k masu do pekáčku. °CPéct na 180°C, pak na 160°C 30-45 minut. Podáváme s knedlíkem a zelím, nebo bramborem.

Zveřejněno 24. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medové 'koroptve'

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJ0y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medové 'koroptve'

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJ0y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

koroptve?:-O tož vepřovú koroptvu jsem ještě nekoštovala:-)) ale nevypadají špatně ty kaňouří ptačiska:-))

srettka: Už si dělala opravdové koroptve ? Manža veze domů 4 a nevím co s tím?

Tématické fráze:
koroptev recept, koroptev recepty, recept na koroptev, koroptev, recepty koroptev, recept koroptev, jak připravit koroptev, recepty na koroptev, příprava koroptve, koroptev příprava, polevka z koroptve, co muzeme pripichnout, jak se vaří koroptev, recepty na veprovů maso, koroptev předpisy, koroptev maso recepty, předpis medové řezy recept, recept na koropev, předpis na koroptev, korotev recepty

Suroviny:
bůček vepřový, švestky sušené, kečup sladký, med, omáčka sojová, chilli, pepř, pasta česneková

Přidat fotografie receptu