Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní asijský kuřecí vývar s tuňákem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

alesovamarketa

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 324 kJ /
556 kcal
Bílkoviny118,08 g
Tuky5,24 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 297 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli, bobkový list, pepř, petrželku, zázvor a chilli papričky zalijeme v hrnci vodou, mírně osolíme a přivedeme k varu. Krok 2: Kuřecí prsa si nakrájíme na nudličky a orestujeme na pánvi na olivovém oleji a cibulce do zlatova, ve chvíli, kdy bude maso orestováno, přidáme tuňáka ve vlastní štávě a podle chuti pastu z chilli papriček. Krok 3: Vývar slijeme přes čistou utěrku a smícháme s obsahem pánvičky. Krok 4: Poté už jen dochutíme. Má se konzumovat horké.

Zveřejněno 25. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní asijský kuřecí vývar s tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vJj8

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní asijský kuřecí vývar s tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vJj8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

V Asii se nepoužívá olivový olej. V Asii (východní a jihovýchodní) se restuje na pánvi wok při vysoké teplotě, a tu olivový olej nesnese, spálí se.

Tématické fráze:
tikantni vývar recept

Suroviny:
prsa kuřecí, voda, cibule, bobkový list, pepř, petrželka, zázvor, chilli paprika čerstvá, pasta chilli, tuňák ve vlastní šťávě

Přidat fotografie receptu