Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí ragů na červeném víně a zelenině

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Pawla

Snadný

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 238 kJ /
535 kcal
Bílkoviny100,00 g
Tuky15,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 325 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji spolu s cibulkou opečeme dozlatova. Krok 2: K zeleninovému základu přidáme hovězí mleté a necháme zatáhnout. Osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a zalijeme červeným vínem, které podle potřeby doléváme, dokud není maso měkké. Můžeme přidat silný hovězí vývar, případně bujon. Krok 3: Servírujeme s bramborovou kaší a ozdobíme mrkvičkou orestovanou na másle.
Příloha : Na másle orestovaná mrkvička a bramborová kaše

Zveřejněno 25. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragů na červeném víně a zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RBLE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragů na červeném víně a zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RBLE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

S mletým masem by mě to opravdu nenapadlo ukuchtit:-OJsi šikulka a v tom bramborovém hnízdečku jídlo vypadá velice hezky:-KPosílám Ti první bodíček:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
hovězí ragů na víně, hovězí na víně s kořenovou zeleninou, hovezi maso na zelenine a vine, ragú na víně, hovězí na víně s kaší, vepřové ragů na víně, hovězí ragú na zelenině, hovězí na víně se zeleninou, ragú z hovězího masa, hovezi ragu, příloha k ragů, telecí ragú na víně, hovězí ragú se zeleninou, vepřové ragů na zelenině, hovězí na víně s bramborovou kaší, kuřecí ragů na vine recept, hovězí kostky na červeném víně, hovězí na červeném víně, vepřové ragů na červeném víně, telecí ragů na červeném víně

Suroviny:
maso hovězí mleté, olej, zelenina kořenová, cibule, bobkový list, sůl, pepř, víno červené

Přidat fotografie receptu