Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 060 kJ / 2 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,29 g |
| Tuky | 163,71 g |
| Vláknina | 83,54 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 7,30 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 222,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté osolené a opepřené maso opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji, vyjmeme je a do výpeku dáme drobně krájenou slaninu, cibuli a česnek. Krátce orestujeme, vmícháme protlak, opět orestujeme, přidáme rajčata a vodu.
Krok 2: Směs přivedeme do varu, vložíme paličky a zvolna vaříme asi 40 minut. Ke konci varu vsypeme scezené, propláchnuté fazole a necháme je prohřát.
Krok 3: Podle potřeby dochutíme solí, pepřem a cukrem. Nakonec vmícháme sekanou petrželovou nať.
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Půlnoční kuřecí kousky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMw6
Moje poznámka
Půlnoční kuřecí kousky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMw6
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 26 minutami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 54 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 55 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 57 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 57 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 59 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 2 hodinami
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí kousky recepty,
pulnocní fazole,
kureci flamender,
flamender,
kuřecí paličky protlak,
kuřecí kousky recept,
půlnoční kuřecí paličky,
kuřecí horní stehna fazolky slanina recept,
pulnocni cesnecka recept,
recept na pulnocni cesnecku
Suroviny:
cibule,
česnek,
slanina,
paličky kuřecí,
sůl,
pepř,
olej,
protlak,
rajče sterilované,
fazole ve slaném nálevu,
cukr,
nať petrželová,
voda
Komentáře (7)