Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso se zeleninou zapečené ve smetaně

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marcela Vesela

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové libové plátky (jako na řízky, nebo vykoštěné kotlety) osolíme, opepříme a vložíme na plátky (kolečka) cibule do sádlem vymazané nebo olejem vytřené zapékací mísy. Krok 2: Mezerky mezi nimi můžeme vyplnit kolečky pórku (aj. zeleninou) a vše hojně posypeme plátky česneku. Krok 3: Okořeníme dle libosti – sůl, pepř + italská aj. směs, navrch přidáme lístky bazalky, kolečka rajčat a zalijeme šlehačkou (zakysanou smetanou). Pečeme doměkka.

Zveřejněno 26. 1. 2013

Poznámka autorky Marcela Vesela

Podáváme s bramborem, rýží, chlebem…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso se zeleninou zapečené ve smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJAv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso se zeleninou zapečené ve smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJAv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapečene maso na smetaně, kotlety na smetane se zeleninou, vepřové maso s kyselou zeleninou, zapečené veprove maso na smetaně, zapečené maso ve smetaně, vepřová plec na masa zapečené ve smetane, zapečená zelenina se zakysanou smetanou, zapečené vepřové maso se zeleninou, maso zapecene se zeleninou a smetanou, recept moso na smetaně, vepřove zelenina brambory smetana, vepřové maso se zeleninou na smetaně, vepřové maso na smetaně ze zeleninou, zapečený moso ve smetaně, zapečené maso se smetanou a zeleninou, zapecene maso se zeleninou, maso se šlehačkou a zeleninou, zapečené vepřové s bramborem, zeleninou a šlehačkou, vepřové brambory smetana zelenina, zapékané maso ve smetaně

Suroviny:
plátek vepřový, cibule, sůl, pepř, smetana kysaná, rajče, česnek, pórek, lilek, fazolky zelené, cuketa

Přidat fotografie receptu