Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky se zelím a žampióny

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaB1

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 374 kJ /
328 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky32,84 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji usmažíme dorůžova oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli. Vložíme maso, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Krok 2: Poté přidáme zelí a žampióny a ještě asi 15 minut podusíme. Zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Podáváme s vařenými brambory.

Zveřejněno 26. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí plátky se zelím a žampióny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wgn1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí plátky se zelím a žampióny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wgn1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Kombinace zelí+žampiony se mi líbí:-p+6:yes:No a ta šťávička,mňam:-K

nooo, to vypada dobre:-p ta barvicka, mnaaam;-):yes:

:yes::yes::yes::-p:-p:-p:-p hned bych se natáhla s vidličkou:-)

Vaclav Fronek: Děkuji za přivítání a všem za bodíky. Já většinou vařím z toho co dům dal. Z pekingského zelí jsem dělala salát a zůstaly mi tuhé části, tak jsem je dala pod maso. ;-) Bílé a červené hlávkové zelí dušené mám nejraději k pečené kachně nebo huse.:-p

Ukládám, bod jsem již přidal:yes:

Janičko. Moc dobrá volba jen bych se trochu bál toho pekigského zelí. Asi bych preferoval na jemno nakrájené bílé nebo červené. Ale jinak mi to sedí +bodík 2. Zároveň tě mezi námi TOPKAMI vítám.

Tématické fráze:
hovězí plátky se zelím, hovězí plátky na žampionech, hovězí plátky pečené, pečené hovězí se zelím, hovězí se zelím, hovězí plátky se se zelim, platky se zelim, hovězí a bílé zelí, bílé zelí s žampiony, pečené hovězí plátky, bílé zelí k huse, hovězí plátek se zelím, hovězí plátky na víně se žampiony, pečené hovězí plátky se zampiony, pečené hovězí se žampiony, hovezi platky se zampiony v troube, hovězí plátky se žampiony, se zelím a žampiony, recepty z pekigskeho zeli, hovězí se žampiony a zelím

Suroviny:
maso hovězí, olej slunečnicový, cibule, zelí pekingské, žampióny, sůl, pepř, mouka hladká

Přidat fotografie receptu